Eventlokal för dig som bor i Stockholm

En komplett eventlokal

För oss spelar det inte någon roll vad för sorts tillställning du planerar att arrangera. Vi kan anpassa vår eventlokal efter dig och göra den som gjord för din tillställning oavsett vilket.

Vår restaurang är stor nog för att rymma så mycket som 100 gäster. Här är det endast fantasin som sätter gränser för vilka typer av arrangemang som kan arrangeras. Det är till exempel vanligt att anordna födelsedagskalas, bröllopsfester och babyshowers här.

Du behöver bara meddela oss om vad för sorts event det är du vill anordna så gör vi allt vi kan för att anpassa vår restaurang efter detta. Oavsett vad du har tänkt dig ser vi fram emot att få husera dig och dina gäster samt hjälpa er att göra er tillställning till en trevlig och minnesvärd sådan!

Vi planerar tillsammans

Naturligtvis får du som vill hyra vår eventlokal mer än gärna vara med oss och planera tillställningen. Tillsammans med dig utformar vi helt enkelt vår restaurang på ett sätt som gör att den passar den sorts event du har i åtanke. Du får också vara med och ta fram en passande meny samt välja vilka typer av drycker som ska serveras. Vi anpassar oss alltid efter våra kunder och deras önskemål, allt för att deras event ska bli ett lyckat sådant.

När vi väl är klara med själva planeringen och det är dags för din tillställning att gå av stapeln kan du dock slappna av och lämna allt i våra händer. På så sätt kan du spendera tid med dina gäster och ha det trevligt tillsammans med dem istället för att behöva lägga tid på matlagning eller servering av mat och dryck. Allt detta sköter vi och vår personal åt dig. Du slipper därmed all stress som det innebär att arrangera ett event på egen hand utan kan istället njuta av det fullt ut med dina nära och kära!

Eventlokal för dig som är bosatt i Stockholm

Vi är baserade i Sundbyberg

Du finner vår restaurang och eventlokal i Sundbyberg, Stockholm. Hit är kunder från alla delar av Stockholm, eller från alla delar av Sverige för den delen, varmt välkomna. Om du så önskar går det alltså att hyra hela vår restaurang för att anordna fester av olika slag och liknande tillställningar.

Självklart är det dock inget krav, utan du kan även besöka vår restaurang på samma sätt som du kan göra hos vilken annan som helst. Vid lunchtid serverar vi flera olika typer av mat medan vi vid middagstid fokuserar fullt ut på libanesisk sådan!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify