Vårt serviceutbud

Nedan ser du några exempel på vad vi har att erbjuda.

services_icon1

Eventlokal

Vår restaurang är som gjord för att anordna olika typer av tillställningar. Det spelar inte någon roll vad det rör sig om för tillställning, här går det att anordna bröllopsfester, företagsfester, privata fester, julbord och mycket mer. Du behöver bara meddela oss om vilken typ av event du är intresserad av så ser vi till att anpassa vår lokal efter det.

services_icon1

Catering

Du har kanske tänkt anordna en tillställning på annan ort men vill ändå kunna njuta av vår mat under dess gång? Inga problem, också catering är en av de tjänster vi erbjuder. Vi kommer då dit där eventet hålls och serverar mat och dryck till dig och dina gäster. När det gäller catering har vi fyra olika menyer att välja mellan. Dessa är ”Lilla Cateringmenyn”, ”Vegetariska Cateringmenyn”, ”Mellan Cateringmenyn” och ”Stora Cateringmenyn.”

services_icon1.png

Avhämtning

Självklart har vi också mat för avhämtning. Det inkluderar både kalla och varma meza, huvudrätter, avsmakningsmenyer inklusive vegetariska sådana samt efterrätter.

services_icon1

Veckans lunch

När det kommer till veckans lunch erbjuder vi inte bara libanesisk mat, utan även andra typer av rätter. Det kan till exempel röra sig om traditionella svenska sådana.