Eventlokal för privatpersoner i Stockholm

Beiruti

Varmt välkommen till oss på Beiruti! Vi är en libanesisk restaurang där du kan njuta av utsökt libanesisk mat. Under lunchtid serverar vi dessutom även andra typer av mat.

Vår restaurang kan bland mycket annat användas som eventlokal. Det är ett utmärkt alternativ för dig som till exempel planerar att anordna en bröllopsfest, en födelsedagsfest, ett dopkalas, en babyshower, en företagsfest eller någon annan typ av tillställning. Vi kan rymma så mycket som 100 personer i vår restaurang och kan under tillställningens gång förse er med utsökt mat och dryck.

Självklart kan du också besöka vår restaurang som vilken annan som helst. Vi har öppet för lunch 10:00 – 14:00 måndag – fredag och för middag 17:00 – 22:00, också det måndag – fredag. På lördagar har vi öppet 17:00 – 23:00.

Vi bakom restaurangen

Vi som står bakom Beiruti har mer än 30 års erfarenhet av restaurangbranschen. Redan 1990 öppnade vi vår första restaurang vid namn Kusken. Därefter har vi i tur och ordning öppnat Café Freden, Libaneza samt Beiruti.

Vi är ett familjeföretag, och under de år vi varit verksamma inom restaurangbranschen har vi serverat mat till både stora såväl som små tillställningar. Det fortsätter vi alltså att göra än till denna dag. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss om du planerar att anordna någon typ av tillställning och är i behov av vår hjälp när det kommer till mat och dryck!

Eventlokal för er i Stockholm

Vår adress

Vi har Odlingsgatan 4C-D i Sundbyberg, Stockholm, som vår adress. Vi välkomnar kunder från alla delar av Stockholmsområdet samt övriga delar av landet. Hos oss kommer du att få en autentisk libanesisk matupplevelse som tar dig så nära Libanon det går att komma i matväg.

Eftersom det libanesiska köket är känt världen över för sina utsökta rätter kan du hos oss därför förvänta dig en matupplevelse som är något utöver det vanliga. Du är varmt välkommen till oss redan idag. Vi ser fram emot att få besök av dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify